بهترین منابع یادگیری برنامه نویسی

بهترین منابع یادگیری برنامه نویسی که ندونی ضرر کردی

انتخاب بهترین منابع یادگیری برنامه نویسی، همیشه یکی از معضلات بزرگیه که دانشجوها باهاش دست و پنجه نرم میکنن. به همین دلیل تصمیم گرفتم یه راهنمای کامل درباره این موضوع تهیه کنم. البته باید بگم من این راهنما رو طبق تجربیات خودم ایجاد کردم. این روش برای منی که در دوره کمبود اینترنت و منابع آنلاین، بدون هیچ پیش زمینه برنامه نویسی و با دانش کامپیوتری ضعیف شروع کردم عالی جواب داد. امیدوارم که برای شما هم مناسب باشه و بتونید با این منابع به جمع برنامه نویس‌ها اضافه بشید.

 

بهترین منابع یادگیری برنامه نویسی:

قبل از هر چیز باید بگم راه یادگیری قرار نیست ساده باشه. بارها سر کلاس‌های حضوریم شاهد این بودم که به کارآموزها کتاب و سایت آموزشی معرفی میکنم اما دنبال ویدیو هستن چون حوصله خوندن ندارن. همین الان که در نقطه شروع هستید، دلسوزانه و از صمیم قلب میگم، اگه حوصله خوندن، سرچ کردن و تحقیق و بررسی ندارید، دنبال برنامه نویسی نیاید. لازمه برنامه نویس شدن تحقیق و بررسیه. چون این کار روتین نیست. در اغلب مواقع مشکلاتی با کدهات داری که همکار بغل دستیت هم متوجه نمیشه، چه برسه به مدرس‌های آنلاین. در چنین شرایطی این خودتی که باید با مطالعه و تحقیق و بررسی یه راه حل پیدا کنی یا بسازی. اما در هر صورت باید از مشکل عبور کنی. بنابراین برنامه نویسی شغل آدمای خسته نیست. پس اگه پر انرژی هستی، بزن قدش که شروع کنیم.

 

1 . الگوریتم و فلوچارت رو یاد بگیرید (معرفی کتاب):

کار رو با الگوریتم و فلوچارت شروع کنید. اگه دوست دارید برنامه نویس خوبی بشید، حتما توانایی تحلیل مسئله و نوشتن الگوریتم رو در خودتون پرورش بدید. تسلط پیدا کردن به الگوریتم و فلوچارت حسابی در این راه کمکتون میکنه. یکی از بهترین کتاب‌ها که به زبان فارسی هم هست، کتاب الگوریتم و فلوچارت نوشته آقای بهرام غلامی هست. این کتاب وابسته به زبان برنامه نویسی خاصی نیست و می‌تونید به رایگان دانلودش کنید.

 

2 . کتاب‌های مرجع رو بخونید (دیتل دیتل تجربه شیرین من):

کتاب‌های مرجع برای همهمون سنگین و خسته کننده هستن. به علاوه قیمت این کتاب‌ها معمولا بالاست و دسترسی به ویرایش خوبی از این کتاب ها معمولا مشکله. اما توصیه می‌کنم حتما کتاب دیتل دیتل زبان سی پلاس پلاس رو مطالعه کنید. البته این کتاب برای اکثر زبان‌های برنامه نویسی نوشته شده و کمک میکنه به درک خیلی خوبی از شی گرایی برسید.

 

3 . از بهترین مدرس‌های دنیا یاد بگیرید:

من به شخصه آموزش‌های زبان انگلیسی رو به زبان فارسی ترجیح میدم. البته نه هر آموزش زبان انگلیسی. برای مثال برای آموزش زبان سی شارپ، خیلی بهتره دوره آموزشی یکی از مهندسین مایکروسافت رو ببینید تا دوره یکی از اساتید دانشگاه‌های داخلی. البته منظورم این نیست که اصلا نباید آموزش‌های داخلی دید، بلکه اجازه بدید اساتید داخلی که در دسترس هستن راهنمای شما باشن. یعنی مفاهیمی که در دوره‌های زبان اصلی می‌بینید، به کمک اساتید داخلی به صورت عملی پیاده سازی کنید. دیدن دوره‌های جامع کمک میکنه افق دیدتون گسترده بشه و خلاق تر بشید. یکی از وبسایت‌های عالی برای دسترسی به دوره‌های زبان خارجی، وبسایت git.ir هست.

 

4 . حتما سایت رسمی هر زبان رو دنبال کنید:

بهترین منبع یادگیری هر زبان برنامه نویسی، وبسایت رسمی اون هست. در سایت رسمی هر زبان تک تک دستورات به صورت کاملا تفکیک شده، به همراه مثال برای تمرین و مطالعه در دسترسه. لازمه مطالعه این سایت‌ها اینه که نسبتا به زبان انگلیسی مسلط باشید. البته مطالعه این سایت‌ها کمی سخت و سطح بالاست. به همین دلیل بهتره به صورت مکمل و بعد از 3 منبع قبلی مورد استفاده قرار بگیره.

 

جمع‌بندی منابع یادگیری برنامه نویسی:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1614942132684

نرگس ساعدی هستم، مدرس، طراح و برنامه نویس سایت. عاشق طراحی سایتم و علاقه زیادی به تجارت الکترونیک دارم. اینجام که به کسایی که قصد دارن آموزش ببینن و یا کسب و کارشون رو آنلاین کنن کمک کنم. 

امیدوارم مطالب این سایت براتون مفید باشه🧡. برای دریافت مشاوره‌ی رایگان در خصوص آموزش و یا طراحی سایت می‌تونید از طریق صفحه تماس با من، باهام در تماس باشید😊

جدیدترین نوشته‌ها